Houten horloges

Veel mensen dragen een horloge om hun pols omdat zij graag willen weten hoe laat het is. Maar dit uurwerk heeft niet meer enkel deze functie, het is ook een sieraad geworden. U kunt dan ook uit veel verschillende soorten kiezen. Een optie die echter bij velen onbekend is, is de optie van houten horloges.

Uurwerken met een leren bandje of met een band van bijvoorbeeld zilveren schakels zijn bij iedereen wel bekend, maar houten horloges zijn een heel nieuw idee voor de meeste mensen. Hierin is echt goed te zien dat het object meer is dan enkel een manier om bij de tijd te zijn, maar dat het ook echt een sieraad voor uw arm is.

Houdt u ervan om accessoires te gebruiken die anders zijn dan die van anderen, wilt u er graag uitspringen? Dan zijn houten horloges dus een echte aanrader. Er zijn nog maar weinig mensen die deze uurwerken gekocht hebben en dit stelt u dus in staat om een echte trendsetter te zijn en om iets te bezitten dat nog bijna niemand anders heeft.

Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn er speciale collecties gemaakt, aangezien vrouwen en mannen nu eenmaal een andere smaak hebben. De houten horloges zijn bovendien aangepast aan het lichaamsformaat. Veel vrouwen hebben immers dunnere armen dan mannen en het is belangrijk dat het formaat van het horloge past bij de arm.

Smallere bandjes en een verfijnder uurwerk zorgen voor een elegante uitstraling, terwijl een brede polsband en grote uurwerken juist meer zorgen voor een robuuste en stoere uitstraling. Door verschillende modellen te creƫren, is er dus voor ieder wat wils te vinden.

Houdt u van elegant of juist voor meer robuust? De keus is helemaal aan u! Doordat er verschillende varianten houten horloges gemaakt worden, is er altijd wel een model te vinden dat helemaal bij u past.